Info

In hoofdzaak fotografeer ik sport! De sport fotografeer ik in hoofdzaak op het niveau van Eredivisie, Keuken Kampioen, eerste divisie, hoofdklasse. U moet dan denken aan voetbal, paardensport, hockey, handbal, volleybal, tennis, ook andere sporten komen natuurlijk aan de orde.

U kunt ook bij mij terecht voor portret, model, bedrijfsfotografie, productfotografie, evenementen en als u een feestje geeft als u 12.5, 25, 50 jaar getrouwd bent.

Foto’s zijn te bestellen via mijn, te bereiken via mijn menu foto’s bestellen/downloaden. Er zijn verschillende maten waarin u uw foto kunt bestellen enĀ  in mat of glans. Ook zijn de foto’s te downloaden, klik dit dan wel aan. het werkt eenvoudig maar wel even opletten. Prive mappen worden beschermd met een wachtwoord dat met u is gekozen. Op deze manier kunt u alleen bij de map.

REFERENTIES: Deventer, Vechtdal, Salland Centraal, Weekblad voor Salland, Orange Pictures (nationaal en internationaal persbureau), de Telegraaf, Bakker Bart Raalte, ROV Raalte, AD, de Stentor, PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, PCA Kwiek Raalte, Herzog compressiekousen, KNLTB,

Create AccountLog In Your Account